SHAKTI - YOGA
 

Bedrijf in Balans

In de huidige tijd ligt er een hoge werkdruk bij het personeel en de werkgever. Er moeten veel ballen in de lucht gehouden worden. Het gevaar van burn-out en ziekte ligt op de loer. En eenmaal ziek thuis, duurt het reintegratie proces vaak lang. Daarom is het beter te voorkomen dan te genezen!

Ik kan een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid van u en uw personeel. En wat is er nu leuker dan dat in de vorm van een bedrijfsuitje aan te bieden!

Door een (halve) dag met collega's samen te zijn ontstaat er weer opnieuw verbinding met elkaar. U en uw personeel komen even helemaal tot zichzelf door aandacht te besteden aan eigen lichaam en geest. Behalve dat het heel leuk en leerzaam is, levert het ook fysiek, mentaal en emotioneel echt iets op. Een ieder voelt zich na deze dag opgeladen, de focus wordt versterkt, de spanning verlaat het lijf, de bewustwording wordt vergroot en het contact met collega's geïntensiveerd. Er worden ' tools' aangereikt die inzetbaar zijn voor stressreductie zodat ook na deze dag de oefeningen kunnen worden toegepast zowel thuis als op de werkvloer. 

Er is een aanbod van 6 verschillende arrangementen, allemaal gericht op gezondheid: ontspanning, beweging en voeding. De dag wordt geheel met workshops en lunch verzorgd in Yogastudio Hoevelaken. Zolang de anderhalve meter maatregel geldt, is er plaats voor max. 11 personen per keer. Het uitje wordt georganiseerd voor minimaal 6 personen.  

ARRANGEMENTEN


Bedrijfsyoga

Is uw bedrijf er ook klaar voor om yoga op de werkvloer aan te bieden? Dan kan ik dit verzorgen. Minder ziekte, minder stress, minder uitval en grotere productiviteit zijn de opbrengsten op langere termijn.

In onderling overleg besluiten we waar en hoe de lessen er uit zouden moeten zien. De yoga kan op uw eigen locatie of in mijn studio plaatsvinden. Stoelyoga behoort hierbij tevens tot de mogelijkheden.