SHAKTI - YOGA
 

Docent

Mijn naam is Jacoliene van Burgsteden. Door nieuwsgierigheid ben ik in aanraking gekomen met verschillende vormen van yoga. Ik werd verliefd op Vinyasa. 

Vanuit mijn onderwijsroots en passie voor de yoga, kreeg ik de behoefte om zelf yogalessen te gaan geven en heb de 200 uurs Vinyasa teacher training behaald bij de Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos in Amsterdam. Daarnaast heb ik 200 uur verdieping als ook diverse workshops gedaan. Bij Stillnessinyoga heb ik de 100 uurs Yin opleiding afgerond, wat een hele mooie aanvulling is aan de Vinyasa.  Tijdens de ' lockdown' heb ik een training gevolgd bij Kamasc. Hier heb ik gewerkt aan de "No stress formule"  en de Slim@shape yoga workout. Door deze training weet ik mensen met stress nog beter te begeleiden. 

De reden dat ik yoga wil doorgeven aan iedereen die hiervoor open staat, is dat het mij echt ' gepakt' heeft. Yoga geeft me veel energie, een positief gevoel, het bevordert mijn flexibiliteit en spierkracht. Maar het biedt ook bewustwording en rust in mijn systeem. Vertrouwen en ervaren dat ik mijn plek mag innemen in deze wereld. Daarnaast vind ik het een heerlijke ' tool ' om mijn stress onder controle te houden.