SHAKTI - YOGA
 

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
<script>alert('asd');</script> <script>alert('asd');</script>
18-02-23 16:21:14
<script>alert(­'asd')­;</­script>
Lucienne van Ruitenbeek
17-06-21 15:53:00
Wat een aanrader is dit! Met ons kantoor Succes Makelaars hebben we een fantastische ochtend gehad met Yang yoga, Yin yoga, meditatie en ademoefeningen. Voor aanvang en in de pauze kregen we de heerlijkste gezonde sapjes en fruit. Na de workshop hebben we met z'n allen nog smakelijk salades en poké bowls gegeten.
We zijn na dit ochtendje helemaal zen en ontspannen èn ook weer wat wijzer. Jacqueline legde alles duidelijk uit op een nuchtere manier en hielp waar nodig is in een ongedwongen sfeer. Wij hebben genoten en de ontspanning na deze ochtend was heerlijk.
Nog een pluspunt: Buiten was het 30 graden, binnen met de airco was het goed toeven.
Astrid Boonstra
23-07-19 09:40:14
Al 2 jaar volg ik met veel plezier yoga bij Jacoline. Het is echt elke week een feestje om erbij te zijn. Goede lessen met veel uitleg en vooral plezier én ontspanning! Het is een goede balans voor mijn lijf naast het hardlopen wat ik doe. Fijne sfeer, ontspannen lessen maar, na afloop merk je echt wel dat je iets hebt gedaan!! Het is anders sporten dan hardlopen maar zeker niet minder waardevol!!
Bernadette de Goffau
11-03-18 13:29:50
Yoga bij Jacoliene is echt een aanrader. Ik merk dat dit soort yoga (vinyasa, actief bezig zijn) goed voor me is. Sinds ik yoga heb ik minder last van mijn rug en knieën. En het helpt me ook om mijn gedachten te verzetten na een drukke dag. Heerlijk zo’n uurtje per week.
Karin van Well
07-03-18 20:54:47
Begonnen met yogalessen wist eerst niet of het wat voor mij was, maar wat een verademing en wat een fijne lessen krijg je van Jacoliene , wel pittig maar na afloop ben je weer als herboren echt een aanrader
Tonen: 5  10   20