SHAKTI - YOGA
 

Gastenboek

11 berichten op 2 pagina's
<script>alert('asd');</script> <script>alert('asd');</script>
18-02-23 16:21:14
<script>alert(­'asd')­;</­script>
Lucienne van Ruitenbeek
17-06-21 15:53:00
Wat een aanrader is dit! Met ons kantoor Succes Makelaars hebben we een fantastische ochtend gehad met Yang yoga, Yin yoga, meditatie en ademoefeningen. Voor aanvang en in de pauze kregen we de heerlijkste gezonde sapjes en fruit. Na de workshop hebben we met z'n allen nog smakelijk salades en poké bowls gegeten.
We zijn na dit ochtendje helemaal zen en ontspannen èn ook weer wat wijzer. Jacqueline legde alles duidelijk uit op een nuchtere manier en hielp waar nodig is in een ongedwongen sfeer. Wij hebben genoten en de ontspanning na deze ochtend was heerlijk.
Nog een pluspunt: Buiten was het 30 graden, binnen met de airco was het goed toeven.
Astrid Boonstra
23-07-19 09:40:14
Al 2 jaar volg ik met veel plezier yoga bij Jacoline. Het is echt elke week een feestje om erbij te zijn. Goede lessen met veel uitleg en vooral plezier én ontspanning! Het is een goede balans voor mijn lijf naast het hardlopen wat ik doe. Fijne sfeer, ontspannen lessen maar, na afloop merk je echt wel dat je iets hebt gedaan!! Het is anders sporten dan hardlopen maar zeker niet minder waardevol!!
Bernadette de Goffau
11-03-18 13:29:50
Yoga bij Jacoliene is echt een aanrader. Ik merk dat dit soort yoga (vinyasa, actief bezig zijn) goed voor me is. Sinds ik yoga heb ik minder last van mijn rug en knieën. En het helpt me ook om mijn gedachten te verzetten na een drukke dag. Heerlijk zo’n uurtje per week.
Karin van Well
07-03-18 20:54:47
Begonnen met yogalessen wist eerst niet of het wat voor mij was, maar wat een verademing en wat een fijne lessen krijg je van Jacoliene , wel pittig maar na afloop ben je weer als herboren echt een aanrader
Wim van de Kletersteeg
12-10-17 13:38:39
Al een half jaartje volg ik nu de lessen bij Jacoline. En met veel plezier en voldoening. Ik was eerst sceptisch dat dit iets voor mij zou zijn. Maar omdat Kees me overtuigde om eerst mee te doen en er dan wat van te vinden ben ik begonnen. En gebleven !!!
Omdat het uurtje me heel goed doet. Mijn ontspanning is o.a. sporten en dan moet "het gebeuren". Nu is het een uurtje rekken, strekken en steeds maar weer goed ademhalen.
Dat doet me meer goed dan ik ooit gedacht zou hebben. De nacht na de les slaap ik dan ook bijna altijd als een roos.

Ik doe het dus met veel voldoening: (zeker) ook door de ongedwongen manier van lesgeven van Jacoline !!
Nathalie Slootweg
20-09-17 15:56:48
Al een jaar lang iedere week heerlijke Yoga lessen van Jacoline gehad. Een super docente! Een aanrader!
Maryam Cooiman
12-06-17 23:37:20
Er zijn verschillende manieren van Yoga lessen te volgen, ik wist wel wat ik zocht maar bij wie vind ik het ?ik was op zoek naar ontspanning maar ook dat ik actief mee kan bewegen en wil ook mijn hoofd even leeg en in balans worden met lichaam en geest ....en dit alles heb ik gevonden bij Jacoline
Dank voor de fijne lessen .
Miranda van der Velde
22-05-17 14:14:11
Yoga is de aanvulling op mijn toch wel volle sportprogramma (hardlopen, krachttraining). Heerlijk om ruim een uur heel bewust naar mijn lichaam te luisteren, wat ik wel eens vergeet bij uitoefenen van andere sporten. Niet alleen maar opzoek gaan naar de grens van mijn lijf, maar voelen wat goed is en daar de voldoening uithalen. En dat blijft een uitdaging....... waar ik elke keer weer heel blij van word. Voor mij is het belangrijk dat de lessen bij Jacoline goed te volgen zijn en niet te zweverig maar lekker down to earth.
Ronald Vis
18-05-17 17:12:35
Ik loop een aantal maal per jaar halve marathons, dus wat zou ik nog meer aan sport moeten doen?... Intensief hardlopen is echter ook eenzelfde beweging en ik ervaarde dat ik wel fit was, maar mijn spieren steeds minder lenig werden met allerlei blessures tot gevolg. Yoga is voor mij een uur rekken en strekken en leert mij dat ademhaling hèt instrument is om voorbij je fysieke grenzen te gaan. Wow, die liggen telkens toch weer verder dan ik denk! ;-)
Tonen: 5  10   20