SHAKTI - YOGA
 

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Wim van de Kletersteeg
12-10-17 13:38:39
Al een half jaartje volg ik nu de lessen bij Jacoline. En met veel plezier en voldoening. Ik was eerst sceptisch dat dit iets voor mij zou zijn. Maar omdat Kees me overtuigde om eerst mee te doen en er dan wat van te vinden ben ik begonnen. En gebleven !!!
Omdat het uurtje me heel goed doet. Mijn ontspanning is o.a. sporten en dan moet "het gebeuren". Nu is het een uurtje rekken, strekken en steeds maar weer goed ademhalen.
Dat doet me meer goed dan ik ooit gedacht zou hebben. De nacht na de les slaap ik dan ook bijna altijd als een roos.

Ik doe het dus met veel voldoening: (zeker) ook door de ongedwongen manier van lesgeven van Jacoline !!
Nathalie Slootweg
20-09-17 15:56:48
Al een jaar lang iedere week heerlijke Yoga lessen van Jacoline gehad. Een super docente! Een aanrader!
Maryam Cooiman
12-06-17 23:37:20
Er zijn verschillende manieren van Yoga lessen te volgen, ik wist wel wat ik zocht maar bij wie vind ik het ?ik was op zoek naar ontspanning maar ook dat ik actief mee kan bewegen en wil ook mijn hoofd even leeg en in balans worden met lichaam en geest ....en dit alles heb ik gevonden bij Jacoline
Dank voor de fijne lessen .
Miranda van der Velde
22-05-17 14:14:11
Yoga is de aanvulling op mijn toch wel volle sportprogramma (hardlopen, krachttraining). Heerlijk om ruim een uur heel bewust naar mijn lichaam te luisteren, wat ik wel eens vergeet bij uitoefenen van andere sporten. Niet alleen maar opzoek gaan naar de grens van mijn lijf, maar voelen wat goed is en daar de voldoening uithalen. En dat blijft een uitdaging....... waar ik elke keer weer heel blij van word. Voor mij is het belangrijk dat de lessen bij Jacoline goed te volgen zijn en niet te zweverig maar lekker down to earth.
Ronald Vis
18-05-17 17:12:35
Ik loop een aantal maal per jaar halve marathons, dus wat zou ik nog meer aan sport moeten doen?... Intensief hardlopen is echter ook eenzelfde beweging en ik ervaarde dat ik wel fit was, maar mijn spieren steeds minder lenig werden met allerlei blessures tot gevolg. Yoga is voor mij een uur rekken en strekken en leert mij dat ademhaling hèt instrument is om voorbij je fysieke grenzen te gaan. Wow, die liggen telkens toch weer verder dan ik denk! ;-)
Tonen: 5  10   20