SHAKTI - YOGA
 

Gastenboek

10 berichten op 2 pagina's
Nathalie Slootweg
20-09-17 15:56:48
Al een jaar lang iedere week heerlijke Yoga lessen van Jacoline gehad. Een super docente! Een aanrader!
Maryam Cooiman
12-06-17 23:37:20
Er zijn verschillende manieren van Yoga lessen te volgen, ik wist wel wat ik zocht maar bij wie vind ik het ?ik was op zoek naar ontspanning maar ook dat ik actief mee kan bewegen en wil ook mijn hoofd even leeg en in balans worden met lichaam en geest ....en dit alles heb ik gevonden bij Jacoline
Dank voor de fijne lessen .
Miranda van der Velde
22-05-17 14:14:11
Yoga is de aanvulling op mijn toch wel volle sportprogramma (hardlopen, krachttraining). Heerlijk om ruim een uur heel bewust naar mijn lichaam te luisteren, wat ik wel eens vergeet bij uitoefenen van andere sporten. Niet alleen maar opzoek gaan naar de grens van mijn lijf, maar voelen wat goed is en daar de voldoening uithalen. En dat blijft een uitdaging....... waar ik elke keer weer heel blij van word. Voor mij is het belangrijk dat de lessen bij Jacoline goed te volgen zijn en niet te zweverig maar lekker down to earth.
Ronald Vis
18-05-17 17:12:35
Ik loop een aantal maal per jaar halve marathons, dus wat zou ik nog meer aan sport moeten doen?... Intensief hardlopen is echter ook eenzelfde beweging en ik ervaarde dat ik wel fit was, maar mijn spieren steeds minder lenig werden met allerlei blessures tot gevolg. Yoga is voor mij een uur rekken en strekken en leert mij dat ademhaling hèt instrument is om voorbij je fysieke grenzen te gaan. Wow, die liggen telkens toch weer verder dan ik denk! ;-)
van Burgsteden
17-05-17 09:00:34
Ik zou het ontzettend waarderen als jullie een reactie op mijn website willen zetten m.b.t. de yogalessen. Jullie ervaringen van de lessen om zo de lezers een indruk te kunnen geven van wat ze kunnen verwachten als ze een les bij shakti-yoga komen volgen. Alvast ontzettend bedankt!
Tonen: 5  10