SHAKTI - YOGA
 

Welkom

Ieder mens vormt zich een beeld bij yoga. Dat is voor een ieder weer anders. Yoga is eigenlijk een verzamelnaam voor oefenvormen waarbij je je bewustzijn traint. Welke yogavorm je daarvoor kiest maakt eigenlijk niet uit. Het gaat erom te voelen en te ervaren wat past bij jou. 

Ben je beginner? Dan raad ik je aan om te starten met een beginnersgroep of privé yoga, om je de beginselen van yoga eigen te maken. Daarna kan je zoeken naar jou vorm of vormen. Je behoefte kan per week verschillen, dus probeer nieuwsgierig te luisteren naar je lichaam en geest om te voelen wat je nodig hebt.

Bij Yoga kan je het nooit fout doen. De mooie plaatjes die je tegenkomt zijn van mensen die al heel lang oefenen. Je hoeft niet lening te zijn om te starten. Lenigheid is een gevolg van yoga, geen voorwaarde. Yoga leert je te voelen waar jou grenzen liggen, en die moet je respecteren.

Per januari 2022 geef ik geen structurele lessen meer. Maar ik ben benaderbaar voor prive lessen, yogalessen binnen bedrijven of inval lessen. Mijn focus ligt op dit moment op :  De beste versie van jezelf - Training


CONTACT

 

 

            Yoga in Amersfoort en Hoevelaken doe je bij Shakti-Yoga